Hafiz Ismi

Monday, May 31, 2010

Pool Survey V.S Comment

Salam all blogger'z,

Dah naik bersawang blog ni sbb x ber"update".. Busy sikit weekend lepas(padahal org lain yang sambut Hari Wesak). =p

Actually aku nk buat posting pasal Konsert yg aku pergi last week, tapi kabel handphone tertinggal dkt office plak. Gambar2 ada dalam phone. Nnt xberseri plak blog ni without pictures..

Ni tiket VIP utk konsert tu(Aku xfaham knape VIP, sbb semua org dpt tiket sama)=p

Last weekend aku pergi konsert Define( Search, Hujan & Meet Uncle Hussain). Secara keseluruhannya aku memang berpuas hati dengan konsert tu. Selain dari dapat makan & minum unlimited masa konsert, band2 pun perform in a superb level. Amoi2 promoter pun antara penyeri konsert tu(nak tgk konsert ke, nk tgk amoi?!).. xnk cerita byk kt sini
,esok aku buat entry baru utk konsert ni!! hehe~

Bila lama dah xupdate blog ni, aku terjeling survey pool yang ditaja oleh Nuffnang ni. Based on survey ni, bloggers xprefer aku post pasal Filem/Drama preview. hmm.. padahal aku dah buat 3-4 post dah pasal filem/drama preview nih.

0% utk Filem/Drama Preview. Adakah ini benar?!

hmmm... aku cuba berpandangan positif.. Maybe aku xpandai mengolah "Sinopsis" cerita kot.. tapi, utk post filem/drama preview ni yg dapat byk feedback.. Mcm xberkadar terus pulak..

hmmm.. cuba berfikiran positif sekali lagi.. Maybe, bloggers sampai hati nak komen kot.. so, semua disuarakan pakai Pool Survey ni..
Xpun, bloggers malas nk jawab pool survey aku yg ntah hape2 nih.. hehe~

Xpelah.. kalau mcm tu. After this aku xbuat post pasal Filem/Drama Preview dah lps nih(merajuk!!).. wuu~~~ =p

So, aku nk minta jasa baik all bloggers yang saya hormati, kalau anda free.. diulangi.. kalau anda free.. tolong bagi feedback, komen, cadangan, kutukan, kritikan, cemuhan, duit(kalau yg sudi) utk saya baiki blog ni. Terima Kasih diucapkan kepada yg sudi membantu(mcm ayat mangsa bencana plak!)..

P/S: Kepala still terngiang2 dgn konsert, xkosentret update blog. =p

9 comments:

NHIDAYAT said...

heee suka cerita pasal personal kot! n isu semasa

Hafiz Ismi said...

maybe kot.. kena ubah angin nmpaknya.. huhu~

vidadarisakura said...

alaaa. buat jak. kadang bukan semua orang suka jawab pool. hee

Hafiz Ismi said...

hihi~ btul jugak tu.. =p

Cik Ct Fadzil™ said...

salam.. byk knsert kn skrng hafiz? huhuu..
ct xska jwb pool.. hehee.. [pgakuan brani tnggung! ;D peace2.. ^_^] tp ikot hafiz laa taw na truskn ia @ x.. :) wassalam..

Hafiz Ismi said...

Hehe~ Tq Cik Siti. Perjuangan perlu diteruskan.. huhu~ tp,skrg ni mmg bsepah2 plak konsert. musim kot.. =p

J. Love said...

previews ke reviews?

kalau reviews, buat je la. tak ramai orang mesia ni tulis reviews kritikal. asek 'puas hati la dgn movie ni', 'best sangat-sangat la movie ni', etc etc.

tak syok bace reviews macam ni.

Lepat Pisang said...

Memang kebanyakkan bloggers banyak post cite personal..lepat pun tak faham sangt..

Hafiz Ismi said...

J.Love: Hmm.. Review is the right word.. hehe~ ohh.. mcm tu ke.. Orait.. lpsni kena jadi lebih berani utk mengkritik r nih(antagonis).. =p

Lepat Pisang: Personal matter kdg2 menarik.. kdg2 meleret2 sampai boring.. depends kot.. hhu~