Hafiz Ismi

Saturday, June 26, 2010

U like it or not.. This is Life~

Dah 2 weeks xupdate Blog.. Hadoilah.. Susahnya nk maintain momentum blog ni kan..

Lately byk sgt berfikir.. berfikir utk masa depan, kehidupan, muhasabah diri sendiri, kepuasan diri, matlamat hidup dll. Semakin meningkat Angka yang mewakili Umur kita, semakin byk & berat benda/item yg kita kena fikir.

Tiba2 rindu zaman2 "Makan Tanggung, Berak Cangkung" dulu.. Masa tu perlu fikir utk belajar.. belajar.. & belajar je(even byk gak fikir benda2 lagha yg lain).. But, i think this is Life!! & kita perlu hadapinya dengan bijak & sabar.

Actualy, aku xnk ,masukkan posting2 emosi cmni dalam blog. Tapi kali ni terlepas plak. Sori r to my beloved follower & bloggers yg melawat kalau xsuka/xberkenan posting ni.


Oh.. Meter kereta aku dah mencecah ke angka 50'000 KM dalam masa 2 Tahun. Bole dibanggakan or x nih? hehe

KM ke 50'000, Syabas!! Syabas!!


P/S: Aku pun xpasti apa moral of story posting kali ni.. =p

6 comments:

APAN said...

pe ni bro...baru nak feel ma...
tbe2 lak masuk pasal kete tu...
haha...

Hafiz Ismi said...

Haha~ saje cover tu bro.. nanti meleret2 plak, takut korang xlalu nk baca plak.. hehe~

Amir Izzat said...

salam,

ahahha..lawka la pulak..mula2 cerita lain..tetiba masuk bab keta..kah3... :)) betul2..jgn masukkan emosi..tp amir buat gak kdg2 dalam blog..hehe

kdg2 kan..emsoi tue bgs diluahkan kat blog..hehe

Afzainizam said...

Bukan kacang sebarang kacang.
Kacang melilit si kayu jati.
Bukan datang sebarang datang.
Datang membawa hajat di hati.

Anak raja main congkak,
Main congkak punya pelan ,
Boleh saya tumpang bertanya,
salam dihulur tanda persahabatan,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞~
~۞~ Kembara~Mahkota~~Johor~۞~
~~۞ ~(KMJ) 2010~edisi~ ke12~۞~
~۞ ~~26 hingga ~28 Jun 2010~~۞~
~~۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

aku sedang feel tetiba kebaboooo...

heart~ said...

best ape cerita emosi2 sendiri kat blog ni..heee~

ini adalah link, jadi.. KLIKLAH!! said...

syabas, syabas.. Hehe..