Hafiz Ismi

Sunday, February 27, 2011

Kota Singa

Actually, aku dah lama nak tulis pasal Vacation Destinasi Bajet aku ni. Tapi tangguh.. punya tangguh.. punya tangguh.. punya tangguh.. Sampai sekarang baru nak buat.

Singapura

Marina Bay Sands (bangunan yg kapal tersangkut tu)


Tapi dikala dah dapat 'mood' menulis ni, Internet pulak slow tahap Chimpanzi terkehel. Wahadoi~~

So, Inilah je yang termampu~ T.T

4 comments:

Rahsia Nuffnang said...

xsabar pulak aku nak pergi singapura 1hb 3 ni ye haa :)

Hafiz Ismi said...

Best!! Best!!
Serius Best!! hehe~

Syeeda Sobbihi said...

bandar yg bersih.. cantik!

Kay- said...

auwww....w'pun abcmilo dok kt jb still tak dpt pg kote singe itu...sbb abcmilo kt s.alam skg..ngeheehehe...nape tak bwk balik itu kapal???