Hafiz Ismi

Thursday, May 27, 2010

Creative Blogger Award!! Yeay!!

Creative Blogger Award?
Kreatif ke blog ni, mcm simple(pemalas!) sgt je aku tgk..

Btw, thanks to Syazana sbb sudi berkongsi award ni..
Actually, ni first time aku dpt award2 mcm nih, al maklumlah.. aku ni masih amatur lagi..

So, lepas ni kena buat ape eh? kena bagi award ni ke blogger2 yg lebih kreatif kan?

Pening plak aku tgk Award ni bergerak2..

sempena dapat Creative Award ni, aku dgn bangga & syok sendirinya nk melampirkan karya kreatif aku. Please refer pictures dibawah ;

Hafiz Ismi - (Jgn terpengaruh,byk kesan grafik telah digunakan)


Hehe.. Kreatif x? So, skrg ni aku nak habiskan job nih. Dengan ini aku ingin menganugerahkan Creative Award ini kepada Insan-Insan Kreatif ini ;

Fieqa

Niesa

Ery Farieha

Hanakira

MyraArshad


All For ya!!! Creative Award!!

10 comments:

Eciz said...

yey! taniah auww. saya pun penah dapat! jom sama2 bangga. hehe

hanaKir@ said...

waaa..maceh2..1sr award..tharu dpt..sob2...maceh ea...sob3..pade mak ayah.sedare mare..boifren...awk juge yg kac award..penaja..ho3

Ery Farieha said...

wahh dapat award! ngeee thanx ya =)

Hafiz Ismi said...

Eciz : Jom2 Bangga Bersama.. hehe~

Hanakir@: Perghh.. ucapan dh macam Grammy Award dah tu.. hehe~

Ery Farieha: Ur Welcome!!

magnoliapert said...

congrate! heheh. rajin-rajin lah follow my blog yah >.<

myra arshad (: said...

wah wah. ada award pulak. tengs!
tp skrg busy sikit. nti i updated pasal blog. pape hal pun, thank you okay! :)

APAN said...

tahniah bro...
huhu...

zool said...

cun gak gambo tu ko buat..
aku hal2 edit gambo ni memang fail

ieQa sWetLuv said...

wahh pasni ley r watkan pic gaya gitu gak ye wee

Hafiz Ismi said...

Magnoliapert, Apan, Myra : Tq for the support!!

Zool & Ieqa : Itu edit suka2 hati jek tuh, gila amatur.. huhu~ btw, thankz eh~~