Hafiz Ismi

Tuesday, May 25, 2010

Aku Tanpa Cintamu (GB)

Menggigil kesejukan, hati xtenteram, gundah gulana, adrenalin(apa maksud ni ntah), Trauma, Seriau..

Inilah perkataan2 yang boleh menggambarkan hati & perasaan aku semalam masa GB(Geng Blogger) under Maintenance(Update). Sampai2 je dkt rumah semalam, terus online sbb dkt officeku yg durjana tu xboleh online(kedek btul..).. Open GB, terus terpapar skrin dibwh(sila rujuk gambar 1.0)-mcm tesis r plak.. =p

Gambar 1.0 - Hampa hatiku terlihat skrin ini.(Terasa nk nyayi lagu Ungu)


Tapi harini dah OK mcm biasa.. Yeay!! Thanks Admin GB. I love u too!! Boleh melepaskan gian(mcm penagih r plak) blogwalking rakan2 semua.

So, all bloggers.. Sedia utk diterjah!! =)


P/S: GB dah ok, tapi connection plak xbrape ok.. T.T

17 comments:

Jue_Da (^_^) said...

ambOi...nak jadik bEn plak erk?? ekekkee

rimieilya said...

aku pn cam nk nanges je tgk GB smlm..asyik tertny2 bila mau ok..so,skrg leh r blogwalking tnpa had..hehe

Hafiz Ismi said...

Jue_Da: Hehe.. xde r.. inilah perasaan amatur blogger sejati.. =p

rimieilya: Yeah!! marilah bersama.. =p

ardinihumaira said...

hehe.. comel kan... rasa tak kesah tak dapat bukak GB ;p

Hafiz Ismi said...

Comel? tidakk!! huhu~~

nas said...

ahahaha...mmg cam sial....nseb bek entry smalaam xbest sgt utk diping...grrr...

hanaKir@ said...

ahahah..

Hafiz Ismi said...

Nas: hehe.. smlm xdemood trus nk berkarya.. =p

hanakira: hahaha jugak.. =p

ieda fidodido said...

ofis kita pon takbley bukak gak...huhuhu..malam lak tido time..hehehe :P

Hafiz Ismi said...

malam penat kan.. so xdpt nk berkarya.. hbs r traffik cmnih.. wuuu~

myra arshad (: said...

time GB tgh update tu mesti sume blogger tegar benggang kan?
tak pe, nasib baek now dah okay.
fffuhh~ :D

Hafiz Ismi said...

Bukan Blogger tegar je.. Blogger amatur mcm saya ni pun xkeruan dibuatnya.. Huhu~

djambu puadovich said...

hari GB offline, mau gelabah kejap...tersedu sehari~

Ery Farieha said...

hahaha
cenggitu sekali =P

Hafiz Ismi said...

djambu: Betul2.. tersedu sambil terkedu~~ huhu~

Ery: Hehe.. over skit~~

Nisa A. said...

tu laaa... mlm tu nisa frust la xdpt ping blog. ha ha~

Hafiz Ismi said...

hehe.. same r frust kita~~ wuuu~~